Društvo

Počeo 46. Praznik mimoze

Pod vedrim nebom i pred prepunim novskim trgom oglasila se nakon više godina pauze Gradska muzika, zaigrale mažoretke, zapucali trombonjeri. Zvanično je otvoren 46. Praznik mimoze.
Počeo 46. Praznik mimoze
Portal AnalitikaIzvor

Prvi put se javno sugrađanima i gostima obratio predsjednik opštine Nikola Nikša Gojković.

"Praznik mimoze, među njegovim brojnim događanjima, dokazuje da zaista vrijedi živjeti ovdje, sad i uvijek. Tolike inspiracije, kreativnosti i ideje na jednom mjestu moraju postati jedinice za mjerenje uspjeha, koji će, uvjeren sam, uskoro biti činjenica, a mi sudionici njegove realizacije", saopštio je Gojković.

U dobrom raspoloženju i posebno srdačnom obraćanju Metin Guvener, član Borda direktora Azmont Investmenta poručio je da je uvjeren u odličnu dalju saradnju kompanije koju predstavlja i Herceg Novog , a završio je riječima “jedan smo tim i jedno srce”.

Nakon njih na scenu je stupio praćen aplauzima pop pjevač Željko Joksimović.

Sjutra će biti održana fešta od ribe i vina, a do kraja februara Novljane i sve goste očekuje preko 50 kulturnih, muzičkih, zabavnih i sportskih programa.

Praznik mimoze koštaće oko 130 000 eura, koje je obezbijedila lokalna uprava u saradnji sa kompanijom Azmont Investments.

Izvor: rtcg.me

Portal Analitika