Politika

Forum mladih SDP-a izabrao Predsjedništvo i Generalni sekretarijat

Forum mladih Socijaldemokratske partije Crne Gore (SDP) izabrao je Predsjedništvo i Generalni sekretarijat u novom sazivu.
Forum mladih SDP-a izabrao Predsjedništvo i Generalni sekretarijat
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednica Foruma mladih SDP-a Marija Blagojević je otvarajući sjednicu iskazala posebno zadovoljstvo povodom uspjeha VII Konvencije Foruma mladih održane krajem decembra prošle godine.

"Pored toga što je na njoj izabrano novo rukovodstvo, Konvencijom je na svojevrstan način krunisan kvalitetan rad FOM-a u prethodnom periodu", ističu u SDP-u.

U okviru radnog dijela sjednice, jednoglasno je izabran novi sastav Predsjedništva i Generalnog sekretarijata. 

Nova generalna sekretarka Foruma mladih je Ivona Vuković, dok će rukovodioci pet sektora u okviru Generalnog sekretarijata biti Zilha Zajmović (sektor za razvoj i organizaciono jačanje), Neli Rašović (sektor za međunarodnu saradnju), Elida Korać (sektor za informisanje), Aida Kerović (sektor za edukaciju i saradnju sa NVO i studentskim organizacijama) i Haris Perva (sektor za društvene mreže). Funkciju portparola u ovom sazivu će obavljati Marija Filipović.

“Sve ono što definiše Forum mladih upravo je prepoznato u novim, podmlađenim snagama koje će uz pomoć i iskustvo onih starijih nastaviti da rade na jačanju naše organizacije. Čeka nas puno rada, ali uspjeh se gradi polako, sa upornošću zasnovanoj na socijaldemokratskim vrijednostima. Inovativnost i energija čine nas osobenim od samog početka, a naš cilj je jasan, tu smo da doprinesemo promjenama na bolje, prvenstveno misleći na mlade i njihove potrebe. Počev od lokalnih zajednica, spremni smo da vrijedno radimo na unaprjeđenju našeg društva, uvijek jednako ističući značaj Socijaldemokratske partije u njemu”, poručeno je sa sjednice Glavnog odbora Foruma mladih.

Portal Analitika