Politika

Ivanović: Putuj Velizare, ali vrati šta si uzeo od SNP-a

Predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Kotor, Branko – Baćo Ivanović ocijenio je da će ta stranka ojačati, uprkos aktuelnim podjelama i odlascima više funkcionera.
Ivanović: Putuj Velizare, ali vrati šta si uzeo od SNP-a
Portal AnalitikaIzvor

"Poručujem Velizaru Kaluđeroviću, u ime svih onih koji su  SNP i stvarali i čuvali od takvih kao što je on, u ime svih onih koji su srcem svih ovih godina branili ideju i program najčasnije partije u Crnoj Gori bez ikakvih privilegija, da je SNP jači i od njegovih i od zlih nauma njegovog šefa. Nas je uvijek vodila ideja, a njih dvojicu lični interes. Velizare, ne brini, sačuvaćemo SNP. Zahvaljujući tebi i ojačati, jer svi oni koju su godinama upozoravali na tvoju neiskrenost, pogotovo od 2012. godine, danas, nakon tvog odlaska, najavljuju punu političku aktivnost", naveo je Ivanović.

On je Kaluđerovića optužio da je "od SNP-a imao samo privilegije i poslaničke mandate, ali i da je bio direktno umiješan u sve sukobe u toj partiji, od njenog osnivanja do danas".

"Konačno si priznao da ti je namjera da, kao tvoj doživotni šef, otmeš mandat partiji koja ti je sve ove godine obezbjeđivala lagodnu egzistenciju. Očekivao sam da ćeš se lakše rastaviti od partije, nego od poslaničke funkcije, i potvrdilo se, a to o tebi najbolje govori. Pretpostavljao sam da se mladi Bečić ništa i ne pita, što se, takođe, potvrdilo i iz različitog odnosa prema mandatima. Na kraju poručujem, Velju Kaluđeroviću: Putuj Velizare, i ne brini za SNP, samo vrati ono što si uzeo", zaključio je Ivanović.

Izvor: rtcg.me

Portal Analitika