Politika

Bečić traži trećeg za poslanički klub, Ivanović na čelu OO Podgorice

„Do ponedjeljka ćemo znati da li imamo još jednog poslanika kako bi mogli da formiramo poslanički klub. Računamo da ćemo već na narednoj sjednici Parlamenta koja je zakazana za utorak imati poslanički klub, u čijem će sastavu biti dvoje koji su već napustili SNP, Velizar Kaluđerović i Neven Gošović, zajedno sa trećim neophodnim članom iz preostalog dijela poslaničkog kluba SNP-a“, kazao je Portalu Analitika izvor blizak Aleksi Bečiću.
Bečić traži trećeg za poslanički klub, Ivanović na čelu OO Podgorice
gordana borović
gordana borovićAutor
Portal AnalitikaIzvor

SNP je u parlamentu imao devet poslanika. Od njih je Snežana Jonica ostala uz predsjednika stranke Srđana Milića, a i Aleksandar Damjanović je izjavio da neće izlaziti iz partije.

Velizar Kaluđerović i Neven Gošović vratili su članske knjižice Socijalističke narodne partije, tako da će struja bliska Bečiću moći da oformi poslanički klub ako im se priključi barem jedan od preostala četiri poslanika: Obrada Gojkovića, Radosava Raša Nišavića, Danka Šarančića i Danijele Marković.       

Nastavak sjednice Glavnog odbora SNP-a zakazan je za prekosjutra, u nedjelju.

ivanovic1

Inače, nakon napuštanja stranke Velizara Kaluđerovića, na čelo Opštinskog odbora SNP-a je po automatizmu došao njegov potpredsjednik Dragan Ivanović.   

 

Portal Analitika