Politika

GOŠOVIĆ: Najteža odluka u mom političkom životu, ideje SNP-a će ostati u mom srcu zauvijek

Večeras sam mojim drugovima u Odboru Glavnog grada saopštio svoju najtežu odluku u svom poltičkom životu - da ću ubuduće svoje političke aktivnosti sprovoditi van SNP-a. SNP, njegove ideje i njegovi ljudi ostaju u mom srcu zauvijek, kazao je novinarima nakon večerašnje sjednice OO SNP-a Podgorica, visoki funkcioner ove partije Neven Gošović.
GOŠOVIĆ: Najteža odluka u mom političkom životu, ideje SNP-a će ostati u mom srcu zauvijek
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

On je dodao da njegova odluka nije motivisana odnosima sa liderom partije Srđanom Milićem.

"Sa njim me veže mnogo prijateljskih i mnogo ljudskih odnosa. Problem je nastao u rukovođenju partijom, koji u krajnjem ima posljedicu da veoma teško sa takvim načinom rada možemo očekivati dalju podršku birača, koja bi budila nadu građanima Crne Gore da do promjene ove vlasti može doći, odnosno da SNP može biti ključni činilac koji će ovaj narod dovesti konačno do onog stadijuma života i rada dostojnog čovjeka. Zbog toga sam, imajući u vidu sav onaj elan i podršku građana na majskim lokalnim izborima prošle godine, datu mladosti SNP-a, listi "Mladost, mudrost, hrabrost", koju je predvodio Aleksa Bečić, viziju koju je nosio, nadu koju je probudio u narodu, ocijenio potrebnim da dam svoj doprinos, znanje i ime da tu nadu naroda podržimo", saopštio je Gošović.

Upitan da li napušta poslaničku funkciju u Skupštini, Gošović je kazao da je još uvijek rano da govori o tome.

Podsjećamo da je pored Gošovića večeras ostavku na sve funkcije u SNP-u podnio i predsjednik opštinskog odbora SNP-a Glavnog grada Velizar Kaluđerović.

N. D.

 

Portal Analitika