Zanimljivosti

Za buran život Hjua Hefnera kriva je samo jedna žena

Osnivač "Plejboj" imperije iza sebe ima dva braka i bezbroj ljubavnih avantura. Međutim, za njegov buran i promiskuitetan život odgovorna je njegova prva supruga Mildred Vilijams, koja je sama podsticala takvo ponašanje.
Za buran život Hjua Hefnera kriva je samo jedna žena
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Hju Hefner i tada dvadesettrogodišnja studentkinja Mildred vjenčali su se 1949. godine.

Međutim, neposredno pred vjenčanje Mildred je Hjuu priznala da ga je prevarila dok je on bio u vojsci. On je ovo priznanje nazvao “najgorom stvari koja mu se desila u životu”.

Upravo zbog griže savjesti koju je osjećala zbog sopstvene prevare, Mildred je Hjuu dozvoljavala da spava sa drugim ženama, u nadi da će im to spasiti brak. Ipak, par se razveo 1959. godine.

Nakon prvog razvoda Hefner je podivljao. U to vrijeme je gradio "Plejboj" imperiju i konstantno je bio u društvu lijepih djevojaka.

U jednom intervjuu Hju je priznao da je bio sa desetinama Plejbojevih zečica. To je bio i period kada je eksperimentisao sa biseksualnošću.

Jedna od njegovih najpoznatijih djevojaka iz tog perioda bila je Barbi Benton. Ona se nekoliko puta pojavila na naslovnoj stranici “Plejboja” tokom sedamdesetih godina prošlog vijeka. Hju i Barbi su i živjeli zajedno od 1969 do 1976. godine.

Nije poznato zbog čega su se Hju i Barbi rastali, ali jedno je sigurno - poslije nje, Hefner je zauvijek odustao od crnki, i prešao na plavuše.

hjuuu1

Važna prekretnica u Hefnerovom životu bio je manji šlog koji je doživio u 59-oj godini. Nakon što se oporavio, značajno je smanjio broj ludih žurki koje je redovno posjećivao.

Godine 1989. ponovo se oženio jednom od Plejbojevih djevojaka - Kimberli Konrad. Par se razveo deceniju kasnije, a Kimberli se preselila u vilu do njegove.

Nakon razvoda, u "Plejbojevoj" vili su počele da se smjenjuju grupe plavuša, a sa nekima od njih Hefner je snimio i rijaliti šou. Najpopularnije bile su Holi, Bridžet i Kendra, a kada su one napustile Hefa, on je ubrzo pronašao nove tri plavuše kojima ih je zamijenio.

Hef je sam priznao da je posljednjih godina u svojoj "fazi plavuša" i da ga zanimaju samo djevojke te boje kose.

Interesantno je da je njegova prva žena, ona koja mu je i slomila srce prije toliko decenija - bila crnka. Moguće je da je, pored svega ostalog, ona uticala i na to da se u drugoj polovini života radije opredjeljuje upravo za nježne plavuše.

Blic

Portal Analitika