Region

Supruga narkodilera teško ranjena u sačekuši

U Karađorđevoj ulici kod broja 46 u Sremskoj Kamenici, nešto prije 10 sati, teško je ranjena Ivana B. (32) iz Ledinaca. Kako saznaje beogradski Blic, nesrećna žena je ranjena u glavu i njene povrede su opasne po život. Ona je možda i greškom nastradala u sačekuši, kako saznaje ovaj list, pošto je supruga narkodilera.
Supruga narkodilera teško ranjena u sačekuši
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim informacijama na ženu je iz kalašnjikova pucao nepoznat muškarac dok je sjedjela u pasatu. Zadnje staklo pasata je izrešetano, kao i ostali dio automobila.

Upucana žena je smještena u jedinicu intenzivne njege KCV-a, saznaje Blic. I.B. je, kako nezvanično saznaje Blic, supruga Lj. B, koji je u januaru prošle godine privođen u akciji "Grom" zbog sumnje u trgovinu drogom.

Policija je ranije danas saopštila da je Novosađanka nađena oko 9.40 sa više prostrijelnih rana nanijetih vatrenim oružjem. U toku je istraga ovog događaja, koji je viši javni tužilac kvalifikovao kao krivično djelo "teškog ubistva u pokušaju".

Po riječima ljudi koji žive u Karađorđevoj ulici, čitav događaj je vidjela konobarica iz obližnje kafane, koja je dala izjavu policiji.

- Bilo je očevidaca. Sigurna sam da će onaj ko je pokušao da ubije djevojku ubrzo biti uhapšen – kazao je jedan od stanovnika Sremske Kamenice koji nije želio da se njegovo ime pominje u novinama.

U Kliničkom centru Vojvodine je potvrđeno da je djevojka primljena sa povredama nanijetim od vatrenog oružja i da se ljekari bore za njen život. Podsjetimo, u junu prošle godine se ispred kuće Lj. B. desila pucnjava. Maskirani, napadač, ranio je tada u sačekuši u Novim Ledincima I.O. (27) iz Sremskih Karlovaca, koji je u tom momentu izlazio iz kuće svog prijatelja Lj.B. u Novim Ledincima.

Portal Analitika