Politika

Ćetković: Ulcinjski SNP jedinstven

Predsjednik ulcinjskog odbora SNP-a Andrija Ćetković kaže da neće napuštati partiju, te da u tom opštinskom odboru postoji jedinstvo među članovima.
Ćetković: Ulcinjski SNP jedinstven
Portal AnalitikaIzvor

"Kao i uvijek do sada, ja sam sa obije noge u SNP-u, sa potpuno jasnim kritičkim odnosom prema pojedinim potezima izabranog predsjednika naše partije. Taj moj kritički odnos na neka zbivanja u SNP-u će biti i u narednom periodu jasno izražen, na organima čiji sam član, ali kakav god ishod te unutarpartijske borbe bio", naveo je Ćetković u izjavi za medije.

On kaže da su svi članovi Glavnog odbora iz OO SNP Ulcinj, na prethodnoj sjednici pokazali jedinstvo, što je kako kaže, rezultat ozbiljnog razgovora oko svih unutarpartijskih pitanja.

"Na moju žalost unutarstranačka borba koja je ovih dana izašla van organa partije, iako je bilo plodotvornije da smo bar pokušali da se za najbolja rješenja izborimo svi skupa unutar samih organa u partijskom dijalogu za koji je, po mom mišljenju, bilo još dovoljno prostora, neće dovesti u pitanje moju apsolutnu pripadnost SNP CG u kojoj sam od samog osnivanja i u kojoj ću, prije ili kasnije, završiti svoju političku karijeru", zaključio je Ćetković.

 

Portal Analitika