Politika

Pljušte ostavke u SNP-u

Članovi SNP-a Marija Andrić, Danijela Vlaović, Đorđije Rašović, Dušan Kaluđerović i Danilo Šaranović podnijeli su ostavke na sve funkcije u toj partiji, prenosi RTCG.
Pljušte ostavke u SNP-u
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Uz ocjenu da je sadašnje stanje u SNP-u, za koje je, kako navode, isključivi krivac aktuelni predsjednik SNP-a Srđan Milić, neodrživo i neprihvatljivo, u saopštenju navode kako je njihov jedini i osnovni motiv bavljenja politikom bio "stvaranje demokratskog društva i države u kojoj svaki građanin ima jednake šanse za uspjeh".

"Međutim, da bi ostvarili ovakav cilj i mi sami moramo biti  takvi. Kompletan unutarpartijski postupak za izbor predsjednika SNP-a nije bio demokratski. Lobiranje, namještaljke, izmšljanje afera, plasiraje brutalnih neistina na terenu, društvenim mrežama, saradnja  sa Informerom i strukturama izvan SNP-a dovoljno govori o tome da Srđan Milić može biti sve, osim čovjek kojem se može vjerovati", navodi se u saopšenju.

U takvim okolnostima da se zaključiti da se, kako tvrde, Srđan Milić uveliko razlikuje od članova i simpatizera Socijalističke narodne partije Crne Gore koji su se godinama borili protiv tih i takvih političara.

"Ubuduće, kao i do sada podržavaćemo sve ideje i vizije Alekse Bečića koje će našoj Crnoj Gori dati sjaj kakav zaslužuje", ističe se u njihovom zajedničkom saopštenju.

Portal Analitika