Politika

ŠĆEKIĆ: Moj ostanak u SNP-u nikada nije doveden u pitanje

Moj ostanak u SNP-u nikada nije dovođen u pitanje, niti sam tako nešto ikada nagovijestio. Pripadam većini u SNP-u koja želi jedinstvo i napredak stranke i nema potrebe da je napuštam. Može bilo ko da ode, ja ću ostati, saopštio je predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić.
ŠĆEKIĆ: Moj ostanak u SNP-u nikada nije doveden u pitanje
Portal AnalitikaIzvor

On je u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika kazao da unutar SNP-a, postoji demokratski kapacitet, da se različita mišljenja i sugestije usmjere u pravcu unapređenja rada i jačanja partije, ali ne da bi bilo ko sebe ili grupu stavio iznad opšteg interesa i programa SNP-a i borbe za promjene u Crnoj Gori.

"Odustanak bilo kojeg pojedinca doživljavam kao izraz slabosti, jer ako hoćemo nešto da mijenjamo moramo da se izborimo u okviru svojih foruma. Većina treba da se poštuje, ali ona mora da radi najbolje što može i ne smije da zloupotrebljava svoju poziciju u partiji. Svi treba da rade na njenom jačanju i jedinstvu, u interesu svih članova SNP-a i građana Crne Gore", zaključio je Šćekić koji je predsjednik OO SNP-a Berane.

Portal Analitika