Turizam

Bogat februarski program hotela Regent Porto Montenegro

Hotel Regent Porto Montenegro pripremio je dinamičan program za mjesec februar.
Bogat februarski program hotela Regent Porto Montenegro
Portal AnalitikaIzvor

Lovačka večera zakazana za petak, 6. februar je idealan zimski gastronomski spektakl od pet gangova sa specijalitetima od divljači i uz degustaciju regionalnih vina.

Hotel Regent Porto Montenegro pripremio je posebne ponude za sve one koji žele da najromantičnijem danu u godini dodaju i petu zvjezdicu luksuza na obali. Menadžment hotela preporučuje da Dan zaljubljenih – Valentinovo, bude u znaku Romantičnog bijega na more.

Zima u hotelu Regent Porto Montenegro protiče u znaku džeza, koji kao kvalitetan konstantni sadržaj uljepšava hladne zimske dane. Džez večeri organizuju se petkom u Library baru. Topli tonovi džeza podgoričkog sastava “MP Trio” i ušuškana atmosfera predstavljaju odličnu ideju za kraj radne nedjelje i dobru uvertiru za nastupajući vikend.

Regent Spa je otvoren za sve posjetioce koji žele da uživaju u čarima unutrašnjeg bazena, đakuzija i ostalih sadržaja magičnog spa centra. Pored bogatog portfolia tretmana za tijelo i lice, a u ponudi se mogu naći i posebni zimski spa paketi.

Bogata gastronomska ponuda tri restorana hotela jedan je od identita ovog luksuznog hotelskog brenda, a ovog mjeseca se posebno izdvaja Nedjeljni ručak u restoranu Dining Room, koji uključuje hladne i tople đakonije sa švedskog stola uz širok dijapazon bezalkoholnih i alkoholnih pića. Dok roditelji uživaju u ručku, hotel nudi uslugu čuvanja djece odnosno zabavu za mališane u dječjem klubu.

Sa porukom Uživajte drugačije na istoj obali, hotel Regent Porto Montenegro želi dobrodošlicu svim gostima, najavljujući svakog mjeseca raznovrstan program za klijente iz Crne Gore, regiona, ali i čitavog svijeta.

Portal Analitika