Društvo

VLADA: Predlozi greškom dostavljani na starom obrascu

Iz Vladine Kancelarije za saradnju sa NVO obavještavaju zainteresovane nevladine organizacije da je u javnom pozivu za predlaganje kandidata za sedam članova Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću, objavljenom 19. januara 2015. godine u „Pobjedi“ i na sajtu Kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama i Generalnog sekretarijata i e-uprave, te pratećem saopštenju sa linkovima za poziv i obrazac, pogrešno napisana adresa za obrazac, pa je jedan broj nevladinih organizacija dostavio predlog na „starom“ obrascu, koji se nalazi na www.gov.me/biblioteka/obrasci.
VLADA: Predlozi greškom dostavljani na starom obrascu
Portal AnalitikaIzvor

"Zbog navedenog i činjenice da sjutra, 3. februara ističe rok za predlaganje kandidata utvrđen javnim pozivom, obavještavamo nevladine organizacije koje su dostavile predlog na starom obrascu da do petka, 6. februara, mogu dostaviti predlog na propisanom obrascu sa www.gsv.gov.me/biblioteka/obrasci, bez prateće dokumentacije koja je već dostavljena uz “stari” obrazac.  Propisani obrazac se nalazi na www.gsv.gov.me/biblioteka/obrasci Rok za dostavljanje obrasca je 6. februar 2015.", ističe se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Pojašenjeno je da se novi obrazac za predlaganje kandidata bez priloga može dostaviti isključivo poštom na adresu Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore, Kancelarija za saradnju s nevladinim organizacijama, Karađorđeva broj 1 81000 Podgorica, sa napomenom „propisani obrazac za kandidata“,

"Izvinjavamo se zbog greške i računamo na vaše razumijevanje", zaključuje se u saopštenju.  

Portal Analitika