Marketing

Telenor: Besplatan internet za društvene mreže u okviru novog servisa

Facebook, Twitter i WhatsApp od sada su dostupni svim korisnicima Telenor Play+ paketa u okviru jedinstvenog digitalnog servisa – Društvene mreže. Svi koji odaberu ovaj digitalni servis u okviru svoje Play+ pretplate, dobijaju besplatan internet za Facebook, Twitter i WhatsApp.
Telenor: Besplatan internet za društvene mreže u okviru novog servisa
Portal AnalitikaIzvor

Kao i do sada, u zavisnosti od veličine Play+ paketa, korisnici mogu aktivirati jedan, dva ili tri digitalna servisa, a nove korisnike Play+ paketa očekuje i veći broj SMS-ova i megabajta.

Pored servisa Društvene mreže, za koji korisnici dobijaju besplatan internet, mogu aktivirati i druge, dobro poznate servise – Sport Uživo, Capture i Deezer, a na raspolaganju im je i Novinarnica, još jedan od novijih sevisa u okviru Play+ paketa.

Novinarnica je servis koji pruža pristup časopisima kao što su NationalGeographic, Cosmopolitan, Politikin zabavnik i Vrele gume, bilo kad i bilo gdje. Capture omogućava svakom korisniku da na svom nalogu u cloud-u čuva sva dokumenta i fotografije sa telefona, koje može dijeliti sa prijateljima. Muzički servis Deezer u svojoj bazi ima više od 30 miliona pjesama strane i domaće muzike i omogućava svakom korisniku da sluša svoju omiljenu muziku gdje god da se nalazi, kao i da pravi plejliste i dijeli omiljene pjesme na društvenim mrežama. Fudbal, košarka, tenis, američki fudbal uživo, samo su neki od sportova koji se mogu pronaći na Sport uživo servisu, a dostupan je i pregled statistike i najnovijih vijesti.

Najbolje korisničko iskustvo imaće svi oni koji se odluče za neki od najnovijih pametnih telefona iz Telenorove bogate ponude koja se neprestano proširuje. Uz nove Play+ pakete mogu odabrati najnovije pametne telefone po cijeni već od jednog eura ili uz mogućnost kupovine na 12 ili 24 rate bez kamate.

Prednost ovih digitalnih servisa je i mogućnost njihovog korišćenja na bilo kom uređaju – telefonu, tabletu ili laptopu. Jednom aktiviran servis biće dostupan do kraja mjeseca bez obzira na to kog dana u mjesecu korisnik odluči da ga deaktivira. Svakog mjeseca korisnik može da uključi novi servis.

Svaki od ovih servisa može se aktivirati pomoću Moj Meni aplikacije. Svi nepotrošeni minuti, poruke i megabajti prenose se u naredna tri mjeseca. 

Portal Analitika