Muzika

Superboul: Spektakl Keti Peri u svega 13 minuta (VIDEO)

Keti Peri, jedna od trenutno najvećih muzičkih zvijezda u SAD-u krunisala je svoju dosadašnju karijeru nasupom na poluvremenu ovogodišnjeg Superboula održanog prve februarske večeri Glendejlu u Arizoni.
Superboul: Spektakl Keti Peri u svega 13 minuta (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Peri je za svoj nastup izabrala neke od najvećih hitova svoje karijere, koji su svi vladali američkim top listama početkom XXI vijeka.

Tako je nastup otvorila glasnim urlikanjem sa džinovskog zlatnog lava (ili pak tigra?), piše časopis „Rolling Stone“, okružena brojnim plesačima koji su dali poseban pečat izvođenju ovog, inače prvog singla, sa njenog poslednjeg albuma „Prism“.

0202ketiperi2

Potom je na red došao još jedan hit sa aktuelnog albuma, pjesma „Dark Horse“ koja je izvedena uz 3-D šahovsku animaciju, da bi Peri zatim izvela i hit koji joj je donio svjetsku slavu, pjesmu „I Kissed a Girl“.

U izvođenju ove pesme pomogao joj je prvi gost večeri, čuveni Leni Kravic koji je svojom gitarom, uz malu pomoć pirotehnike, digao atmosferu do usijanja.

0202ketiperi3

Osim Kravica, sinoć je društvo Keti Peri pravila i Misi Eliot, koja se svojom “Work It” himnom mlađoj pjevačici pridružila nakon izvođenja hitova “Teenage Dream” i “California Girls”.

Kraj spektakularnog nastupa završen je, kako i dolikuje, pjesmom “Firework”, a kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom videu.

Izvor: b92.net

 

Portal Analitika