Region

BEOGRAD: Policija traga za počiniocem monstruoznog ubistva u Mirijevu

U beogradskom naselju Mirijevo otkriveno je tijelo biznismena Draga Mašulovića (61) ubijeno na monstruozan način, pišu beogradski mediji.
BEOGRAD: Policija traga za počiniocem monstruoznog ubistva u Mirijevu
Portal AnalitikaIzvor

Naime, ubica je masakrirao tijelo ubijenog, a uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

Prema nezvaničnim informacijama, biznismen je posljednji put viđen u četvrtak. Stanovao je u blizini, a u garaži zgrade u kojoj je pronađen imao je magacin, sa dvije prostorije, u kojoj je držao robu.

Svjedoka zločina nema. Pretpostavlja se da je Mašulović ubijen u četvrtak i da je poznavao ubice, odnosno da ih je pustio u garažu. Vjeruje se i da je novac motiv ovog nezapamćenog zločina, čija je surovost mnoge iznenadila. Posebna je enigma gdje su odstranjeni djelovi tijela - ruke i noge, i kakvu poruku ubica pokušava da ostavi. Nema sumnje i da je nekome, a policija pokušava da utvrdi kome, sakaćenje Mašulovića svojevrsna opomena.

Garažni prostor u Ulici Jovanke Radaković, gdje je Mašulović imao magacin, izuzetno je veliki i tu su se parkirali stanari četiri zgrade. Pored toga, neka od mjesta su prodata i ljudima koji tu u okolini. Policija je danas razgovarala sa njima, posebno s onima koji su imali parking-mjesta u blizini prostora koji je držao biznismen.

- Ne zna se kada je tačno ubijen i stručnjaci sudske medicine treba da nam daju odgovor i na to pitanje. Pokušavamo da utvrdimo da li je to bilo u četvrtak, kada je posljednji put viđen, ili kasnije. Ne pamtim da se ovakav zločin dogodio u Beogradu. Neko je hladnokrvno čovjeku isjekao ruke i noge - navodi izvor Večernjih novosti blizak istrazi.

Tijelo su juče pronašli bliski članovi porodice, koji su tragali za Mašulovićem, jer se nekoliko dana nije javljao na telefon. Tako su i došli do magacina, a kada su ga otključali, zatekli su stravičan prizor.

Izvor: B92 (b92.net)

Portal Analitika