Tenis

Đoković: Veliko zadovoljstvo osvojenom titulom

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da mu je bilo zadovoljstvo što je učestvovao na Australijan Openu i osvojio ga.
Đoković: Veliko zadovoljstvo osvojenom titulom
Portal AnalitikaIzvor

"Čestitam Mareju, veliki si takmičar, hvala ti, želim ti sve najbolje u nastavku sezone. Želim ti i divno vjenčanje. Potpuno drugačije razmišljam otkad sam postao otac, izvinjavam se što sam malo skrenuo sa teme. Hvala svima koji su omogućili ovaj fantastičan turnir, teniseri ovdje uživaju. Hvala i mom timu koji se mnom i u dobrim i teškim trnucima koji tolerišu i kad nisam najbolji i koji su svoj život podredili da bi radili sa mnom. Hvala i navijačima. Zadovoljstvo mi je što sam bio na ovom mjestu“, rekao je Đoković na ceremoniji poslije meča. 

Endi Marej je četiri puta igrao finale u Melburnu, ali nijednom nije osvojio trofej. Nada se da će mu to poći za rukom u budućnosti. 

"Želim da čestitam Novaku na fantastičnom rezultatu, dobar posao, majsotre! Hvala svima na dobrodošlici i gostopirmstvu, svima koji organizujete ovako fantastičan turnir. Ovdje imam fantastičnu podršku, iskreno se nadam da ću biti dovoljno dobar da na nekom od narednih Gren slemova ovdje i osvojim titulu. Prošla godina mi je bila zaista teška, ali sam sada bliži osvajanju nekog velikog turnira nego što sam bio prethodnih mjeseci. Hvala i Ameli Morezmo",rekao je Marej.

(B92)

Portal Analitika