Košarka

ABA: Budućnost protiv Mege za 16. pobjedu

Seriju od dva poraza (od Zvezde i Sasarija) košarkaši Budućnost Volija pokušaće da prekinu u 20. kolu ABA lige. Teško gostovanje čeka ''plave'' jer idu nezgodnoj ekipi Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici. Jako bitan meč za ekipu Igora Jovovića koja bi pobjedom napravili krupan korak ka osvajanju drugog mjesta pred početak plej-ofa.
ABA: Budućnost protiv Mege za 16. pobjedu
Portal AnalitikaIzvor

Podgorički tim prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobio je (88:80). U dosadašnjem dijelu takmičenja upisao je 15 pobjeda i ima osam više od sjutrašnjeg rivala. Prošle sezone obje ekipe u međusobnim duelima zabilježile su pobjede pred svojim navijačima. Budućnost je slavila u dvorani Morača 83:76, dok je Mega u Smederevu trijumfovala rezultatom 92:86. 

''Mega je jedan jako kvalitetan tim, igraju dobro u tranziciji i to je jedan od segmenatana koji moramo da obratimo pažnju. Poslije dva teška poraza ovo je idealna prilika da se vratimo na pravi put. Ako budemo igrali našu igru, prvenstveno u odbrani i dobro trčali možemo se nadati dobrom rezultatu'', kazao je Bojan SUbotić.

Duel će početi u 19 sati.

raspored20-kolo30-01tabelaaba3001-15medjusobmegabud3001
Portal Analitika