Fudbal

Regionalni sastanak fudbalskih saveza u Ljubljani

Fudbalski savez Slovenije je u četvrtak, 29. januara, u Ljubljani organizovao regionalni sastanak fudbalskih saveza Bosne i Hercegovine, Crne gore, Hrvatske, Makedonije, Srbije i Slovenije.
Regionalni sastanak fudbalskih saveza u Ljubljani
Portal AnalitikaIzvor

Na kraju konferencije učesnici su potpisali memorandum o saradnji, koji predviđa učvrščivanje prijateljskih odnosa, očuvanje integriteta i borbu protiv svih negativnih pojava u fudbalu. Učesnici sastanka nastaviće sa razmjenom dobrih iskustava u različitim oblastima. Na konferenciji se razgovaralo i o projektima i takmičenjima u nadležnosti Fife i Uefe, o projektima socialne odgovornosti i saradnji između fudbalskih saveza i predstavnika državnih i lokalnih vlasti.

Fudbalski savez Crne Gore u Ljubljani su predstavljali predsjednik Dejan Savićević i generalni sekretar Momir Đurđevac, a pored njih, regionalnom sastanku su prisustvovali: Elvedin Begić, Darko Ljubojević, Ivan Beus,Jasmin Baković (Nogometni/Fudbalski savez BIH), Damir Vrbanović, Ivančica Sudac, Zoran Cvrk (Hrvatski nogometni savez), Ilco Gjorgjioski, Filip Popovski (Fudbalska federacija Makedonije), Ivan Ćurković, Zoran Laković (Fudbalski savez Srbije), Aleksander Čeferin, Aleš Zavrl, Mladen Čičmir, Ilija Kitič i Željko Pavlica(Nogometna zveza Slovenije).

Portal Analitika