TV / Film

Jubilarnom gledaocu "Gorčila" aranžman za dvoje u Hotelu "Splendid"

Producenti "Gorčila" očekuju da će broj gledalaca predstojećeg vikenda premašiti 100.000, pa su za jubilarnog posjetioca pripremili vrijednu nagradu.
Jubilarnom gledaocu "Gorčila" aranžman za dvoje u Hotelu "Splendid"
Portal AnalitikaIzvor

Kako je rečeno Portalu Analitika, trenutno najgledaniji film u Crnoj Gori i Srbiji već nekoliko nedjelja se prikazuje u brojnim bioskopima i kulturnim centrima.

- Tim povodom produkcija filma odlučila je da nagradi jubilarnog posjetioca. Srećni dobitnik će, osim uživanja u filmu, dobiti priliku da se provede u najreprezentativnijem hotelu u Crnoj Gori - "Splendidu" u Bečićima, gdje je film prvi put prikazan. Biće to aranžman od tri noći i četiri dana za dvije osobe - izjavila je Nataša Tušić iz Art Viste za naš portal.

Oni koji nemaju prilike da film pogledaju u okviru redovnog bioskopskog repertora, poput Cetinjana kojima se u nedjelju pruža prilika da prate projekcije u Kraljevskom pozorištu "Zetski dom", takođe su potencijalni dobitnici ove nagrade.

- Stohiljaditom posjetiocu aranžman će biti uručen tokom predstojećeg vikenda na jednoj od brojnih projekcija - dodaje Tušić i poziva publiku da ovog vikenda pogleda film "Gorčilo - Jesi li to došao da me vidiš".

Portal Analitika