Zabava

KARADŽIĆ: Film „Budva na pjenu od mora“ snimaće se na ljeto

Novi ciklus popularnog serijala „Budva na pjenu od mora“ već je u pripremi, kazao je za Blic glavni glumac Milutin Mima Karadžić.
KARADŽIĆ: Film „Budva na pjenu od mora“ snimaće se na ljeto
Portal AnalitikaIzvor

- Imamo sve spremno za sljedećih 20 epizoda i sa snimanjem krećemo već 1. maja. Milan (reditelj Milan Karadžić, prim. aut.) već planira koji novi glumci će nam se priključiti u nastavku. Zasad ne mogu otkrivati što će se novo dešavati, ali znam da lik koji igram, Savo Bačić, ulazi u žestoke probleme, ali sve mnogo jače nego do sada - otkriva za „Blic TV magazin“ Mima Karadžić.

Popularnog glumca zbog ove uloge sve češće oslovljavaju sa Savo Bačić, ali on kaže da će vjerovatno već za nekoliko dana početi da ga nazivaju i Gorčilom. Naime, tako se zove glavni junak njegovog najnovijeg filma „Gorčilo - Jesi li došao da me vidiš“.

- Ljudi poistovjećuju glumca s likom iz serije ili filma i to nije loše, čak mi je simpatično. Ne smeta mi da me zovu i Gorčilo i Savo Bačić i Vojin Čađenović iz „M(j)ešovitog braka“ ili Gazda Rajko iz „Montevidea“ - priča glumac.

Otkriva i da će fanovi „Budve na pjenu od mora“ uskoro uživati i u igranom filmu.

- Pravimo i film od „Budve na pjenu od mora“ i počinjemo da snimamo na ljeto.

Kada se spomene projekat na čijem čelu je tandem Karadžić, braća Milan i Mima, to je već u startu osuđeno na uspjeh.

- Ja volim ako je tako, jer smo pošteni i dobri radnici. Radimo jako mnogo i to s velikom ekipom dobrih glumaca koji vole da sarađuju s nama. U posljednjih četrdeset epizoda „Budve...“ radili smo sa Enverom Petrovcijem, Markom Nikolićem, Nelom Mihailović, pjevačicom Marinom Tadić, Leonom Paraminski, Ivom Gregurevićem, Franom Lasićem... Na primjer, Ivo je snimio 70 serija, ali je rekao da ne pamti da je s nekim lakše i ljepše sarađivao. Mi to dosta lako radimo. Ako se i desi najmanja svađa na snimanju, onda je ona kreativna, između Milana i mene - naglašava Karadžić.

Portal Analitika