Društvo

Ljutica: Naše svježe meso je ispravno

D.O.O. "Ljutica" iz Bara, čiji je maloprodajni objekat zatvoren zbog prisustva vinobrana u mesu, saopštilo je danas da još nije dobilo Izvještaj Centra za ekotoksikološka ispitivanja, ističući da na analizu nijesu uzeti uzorci svježeg mesa, već u oblikovanom proizvodu-ćevapu.
Ljutica: Naše svježe meso je ispravno
Portal AnalitikaIzvor

Izvršni direktor tog privrednog društva, Veljko Ljutica, poručio je da su medijij prenijeli netačnu informaciju da je utvrđeno prisustvo vinobrana u svježem mesu, a ne u oblikovanom proizvodu-ćevapu.

"Kako u DOO "Ljutica" nijesu uzeti uzorci svježeg mesa na analizu na prisustvo konzervansa - vinobrana, već u oblikovanom proizvodu - ćevapu, sredstva javnog informisanja su prenijela netačnu informaciju da je utvrđeno prisustvo vinobrana u svježem mesu, a ne u oblikovanom proizvodu. Ispravnost svježeg mesa u našem objektu potvrđuje i činjenica da ovo privredno društvo snabdijeva svježim mesom više objekata na teritoriji opštine Bar, u kojima su uzeti uzorci na analizu i labaratorijski nalazi su bili negativni na vinobran", navodi se u njegovom reagovanju. (Portal RTCG)

Portal Analitika