Region

Nikolić: Da reagujem na sve, ne bi bilo ni jedne emisije ni tabloida

Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bi ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo ni jedne emisije i tabloida, poručio je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić putem Tvitera (Twitter), piše Blic.
Nikolić: Da reagujem na sve, ne bi bilo ni jedne emisije ni tabloida
Portal AnalitikaIzvor

Time je reagovao na pisanja pojedinih srpskih medija da je emisija Ivana Ivanovića na Prvoj televiziji skinuta s programske šeme zbog oštrih komentara upućenih na njegov račun.

Blic dalje prenosi medijske navode da je "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ukinuto jer je vlasnik ljut na voditelja "jer se u posljednjoj emisiji grubo šalio na račun Tomislava Nikolića".

Prva TV saopštila je danas da emisija Ivana Ivanovića neće biti emitovana večeras, u svom stalnom terminu.

- Nakon današnjih razgovora vrha televizije sa Ivanom Ivanovićem, donijeta je odluka da se zbog kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline, emisija ne emituje do daljeg. Razgovor sa Ivanovićem će se nastaviti sljedeće nedjelje, a o konačnom ishodu obavijestićemo javnost blagovremeno - saopštila je Prva televizija.

Ivanović je na Twitter-u potvrdio da emisija večeras neće biti emitovana i da ne bi želio da to javno komentariše dok traju razgovori sa menadžmentom televizije.

Izvor: Blic (blic.rs)

 

Portal Analitika