Turizam

Regent Porto Montenegro na sajmu “Conventa” u Ljubljani

Regent Porto Montenegro predstavio je svoju ponudu na sajmu kongresnog turizma “Conventa” u Ljubljani 21. i 22. januara. Ova berza već nekoliko godina okuplja brojne izlagače sa područja jugoistočne Evrope - ove godine je 126 izlagača (hoteli, kongresni centri i brojne agencije) poklonilo povjerenje organizatorima sajma.
Regent Porto Montenegro na sajmu “Conventa” u Ljubljani
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici hotela po prvi put su predstavili tivatski Regent Porto Montenegro kroz brojne direktne sastanke sa organizatorima kongresa, seminara i konferencija iz regiona i Evrope.

“Posjetama sajmovima koji se odnose na kogresni turizam; ciljanim promotivnim aktivnostima i brojnim mogućnostima za organizaciju dopunskih edukativnih izleta očekujemo da Regent Porto Montenegro na međunarodnom kongresnom tržištu dobije epitet nezaobilaznog izbora za konferencijski turizam. To bi omogućilo brojnije posjete ne samo hotelu već i Tivtu, i čitavoj Boki Kotorskoj, u predsezoni i postsezoni”, saopštili su na Sajmu predstavnici hotela Regent Porto Montenegro.

Podsjećamo, moderni konferencijski sadržaji hotela Regent Porto Montenegro se sastoje od elegantne banket sale “Teodo” kapaciteta do 200 ljudi i nekoliko manjih sala za sastanke idealnih za svečane dogadjaje. Svi konferencijski kapaciteti nalaze se na prvom spratu i uživaju pogled na tivatsku marinu Porto Montenegro.

 
Portal Analitika