Društvo

EPCG: I sjutra višesatna isključenja zbog radova

Djelovi više crnogorskih opština sjutra će više sati biti bez struje, zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: I sjutra višesatna isključenja zbog radova
Portal AnalitikaIzvor

Na području Podgorice, zbog radova na dalekovodu „Barutana“, od devet i 30 do 15 sati bez struje će biti Barutana, Goljemadi, Begova glavica, Liješnje, Brežine, Staniseljići, Parci, Progonovići, Gradac, Bigor, Ćepetići, Orasi, Lipe, Zagora, Buronje i Pelinovo.

Zbog radova u trafostanici „Ljubović“, od deset do 13 sati bez struje će ostati potrošači krug Titeksa, dio Dahne, Dajbabe i Botun.

Od devet do 15 sati, zbog radova u trafostanici „Balšića 1“, od devet do 15 sati bez struje će biti dio Hercegovačke, ulice Miljana Vukova, Balšića i ulice Marka Miljanova.

U Baru će, zbog radova u trafostanici „Stari Bar“, od deset do 13 sati bez struje ostati svi potrošači Čeluge ispod bolnice koji se napajaju iz trafostanice „Čeluga 2“.

U Beranama, zbog radova u trafostanici „Njegošev Trg“, struje od deset do 14 sati neće biti u dijelu ulica Miloša Mališića, Mojsija Zečevića i Trinaestojulske, kao ni u Tržnom centru na Njegoševom trgu.

U Petnjici, zbog radova u trafostanici „Ponor“, od deset do 15 sati bez struje će biti svi potrošači koji se napajaju sa te trafostanice.

Portal Analitika