Abiznis

MA: "Vikend relax" paketi iz Beograda

Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines je ponudu aranžmana za crnogorsko primorje obogatila novim "vikend relax" paket aranžmanima.
MA: "Vikend relax" paketi iz Beograda
Portal AnalitikaIzvor

„Svi koji žele da vikende provedu na crnogorskom primorju u opuštajućoj atmosferi po izuzetno povoljnim cijenama, imaju priliku da to i ostvare po cijeni od 199 eura, koliko iznosi paket aranžman sa uključenom povratnom avio-kartom  Montenegro Airlinesa  u hotelu  Maestral,  Resort & Casino  u Pržnu, dok je paket aranžman u  hotelu  Monte Casa Spa & Wellness u Petrovcu, po cijeni od  229 eura“, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

Vikend relax paket obuhvata avio-prevoz na relaciji Beograd -Tivat-Beograd, transfere sa/ka aerodromu,  boravišnu taksu i dva noćenja sa doručkom  u pomenutim hotelima, gdje je omogućeno besplatno korišćenje bazena i sauna. Takođe, svim zainteresovanim omogućeni su popusti za wellnes usluge ova dva renomirana hotela.

„Polasci su svakog petka ili subote  redovnim letom u 09.35 časova, a povratak je iz Tivta svake nedjelje  u 14.30  ili svakog  ponedjeljka u 08:15 časova. U ponudi Montenegro Airlinesa, pored ova dva hotela, su i dalje paket aranžmani sa mogućnošću izbora mjesta, kao i  hotela, duž crnogorske obale, kao što je hotel “Pine” u Tivtu, hotel “Mogren” u Bečićima i hotel “Aleksandar” u Rafailovićima“, precizirano je u saopštenju.

Dodatne informacije  o aranžmanima se  mogu dobiti u poslovnici Montenegro Airlinesa, ulica Knez Mihailova broj 23, Beograd, kao i  na  web sajtu  www.montenegroairlines.com.

 
Portal Analitika