Crna hronika

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Dragana Bećirovića

Crnogorska policija je uhapsila Podgoričanina Milana Bulatovića i Danilovgrađanina Marka Šaranovića, koji se sumnjiče da su u Budvi, u aprilu 2011. godine, ubili biznismena Dragana Bećirovića, saznaje Portal Analitika.
Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Dragana Bećirovića
Portal AnalitikaIzvor

Kako Portal Analitika saznaje, Šaranović se sumnjiči da je ubio Bećirovića i na teret mu se stavlja krivično djelo teško ubistvo, a Bulatović je osumnjičen za za krivično djelo - neprijavljivanje krivičnog djela.

Bećirović, suvlasnik hotela Avala, ubijen je u klasičnoj „sačekuši“, 10. aprila 2011. godine u naselju Golubovina u Budvi. Policija je na mjestu zločina, u blizini žrtvinog automobila, pronašla tri čaure kalibra 7,62 milimetra. 

Bećirović je preminuo dok su ga ambulantnim kolima vozili ka kotorskoj bolnici.

U okviru istrage o ubistvu Dragana Bećirovića policija je u oktobru saslušala Marka Šaranovića, Dragišu Vukašinovića, Miloša Draškovića, Milana Bulatovića i Vuka Kalezića. Nakon tog saslušanja sva petorica su puštena. 

Inspektori kriminalističke policije došli su do sumnji koje ukazuju da su Šaranović i Bulatović bili u Budvi u vrijeme i u zoni zločina.

 
Portal Analitika