Politika

Predsjedništvo DPS-a dalo podršku za aneks sporazuma sa SDP-om

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) dalo je podršku za zaključivanje aneksa koalicionog sporazuma sa Socijaldemokratskom partijom (SDP), čime će biti obezbijeđena još veća efikasnost izvršne vlasti, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
Predsjedništvo DPS-a dalo podršku za aneks sporazuma sa SDP-om
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi data je i puna podrška za dovršetak koalicionog sporazuma u Herceg Novom, kako bi nova lokalna vlast što prije počela da funkcioniše i realizuje programske prioritete.

„Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore je, na danas održanoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, odlučilo da predloži Glavnom odboru da, shodno svojim statutarnim ingerencijama i rokovima, zakaže održavanje redovnog, sedmog po redu, Kongresa Demokratske partije socijalista Crne Gore. Prije samog Kongresa, predložilo je Predsjedništvo, treba da budu održane opštinske izborne konferencije, čiji je cilj dalje unapređivanje partijskog programa u skladu sa novim potrebama Crne Gore i obnova kadrovskih potencijala“, stoji u saopštenju.

Portal Analitika