Zabava

FOTO: Ko je djevojka koja je odvojila Ronalda od Irine?

Ronaldo i Irina Šajk definitivno su se rastali. Ali, čini se da Ronaldo ne žali pretjerano za raskidom petogodišnje veze. Naprotiv. Šuška se da najbolji fudbaler svijeta ima novu djevojku.
FOTO: Ko je djevojka koja je odvojila Ronalda od Irine?
Portal AnalitikaIzvor

Strani mediji tvrde da je nova izabranica najboljeg fudbalera današnjice atraktivna sportska novinarka Luisa Vilalon. Nagađanja su počela nakon što je Luisa na svom instagram profilu postavila fotografiju na kojoj pozira sa Ronaldom i nagradom za najboljeg fudbalera, prenosi Blic.

2001ronaldo2

Fotografija je nastala u avionu na povratku iz Monte Karla j je Kristijanu uručena "Zlatna kopačka", nagrada za najboljeg fudbalera. Prva nagađanja o raskidu najboljeg fudbalera današnjice i lijepe ruske manekenke pojavile su se upravo nakon svečanosti u Monte Karlu gdje mu Irina, za razliku od predhodne godine, nije pravila društvo na crvenom tepihu.

2001ronaldo3

Medijska nagađanja postala su još intenzivnija nakon što je Luisa objavila fotografiju sa utakmice Real Madrida, tima u kome Kristijano igra.

Ko je Liusa Vilalon? 

Luisa ima 26 godina. Atraktivna brineta može da se pohvali diplomom iz prava i novinarstva, a trenutno radi na televiziji kao sportski novinar. Liusa se i sama bavi sportom, a najviše uživa u jogi i fitnesu. Na svojim profilima na društvenim mrežama često postavlja fotografije svog izvajanog tijela.

2001ronaldo4
Portal Analitika