Zabava

Zana Nimani živi u Kanadi i bavi se finansijama

Nakon odlaska iz tadašnje Jugoslavije, Zana Nimani se nalazi u Kanadi, gdje sa svojim suprugom i djecom radi u privatnoj firimi.
Zana Nimani živi u Kanadi i bavi se finansijama
Portal AnalitikaIzvor

Sigurno ste dosta puta slušali čuvene hitove grupe Zana. Prva pjevačica pomenute grupe ujedno i seks simbol bivše Jugoslavije, Zana Nimani (54), danas izgleda totalno drugačije. Kratko je ošišana, ofarbana u crveno i živi drugim životom, van estrade! Trenutno živi u Kanadi sa svojom porodicom, pjevanjem se više ne bavi, ali je njena ćerka naslijedila talenat svoje majke. Pjevala je u nekoliko američkih mjuzikla, po izgledu i ponašanju je ista majka.

Zana  trenutno radi u jednoj firmi koja se bavi finansijama, a obavlja dužnost menadžera. Kako su mediji prije pisali, navodno zemlju je napustila zbog politike, ali i zbog rata.

Grupa "Zana" proslavlja u četvrtak 35. godina postojanja grupe u beogradskom klubu Kasina. Ulaz će biti besplatan. Žika i Jelena jedva čekaju da se druže sa beogradskom publikom, koncert će trajati nešto više od tri sata gdje će izvesti sve najveće hitove ove grupe. (Blic)

 

Portal Analitika