Društvo

FILIPOVIĆ: Krajem mjeseca odluka o desetogodišnjem ugovoru za Sea Dance Festival

Do kraja januara trebalo bi da bude poznato da li će biti prihvaćen prijedlog da Opština Budva potpiše ugovor sa novosadskom kompanijom „My Exit“, vrijedan oko pet miliona eura, sa kojim bi se obavezala da se Sea Dance Festival u narednih deset godina održava na Jazu, potvrdio je za Antenu M potpredsjednik te opštine Ljubomir Filipović.
FILIPOVIĆ: Krajem mjeseca odluka o desetogodišnjem ugovoru za Sea Dance Festival
Portal AnalitikaIzvor

- Nije do kraja završen proces, niti je odbijeno potpisivanje ugovora, koje je otpočelo prošle godine, tako da se njegov nastavak očekuje od kraja ovog mjeseca. Taj vremenski prostor koristimo za pregovore sa svim zainteresovanim. Zasigurno, Sea Dance Festival, kao produkt saradnje sa „Exit“-om ne treba otjerati ni na koji način, već ga vezati za nas – smatra budvanski čelnik iz redova SDP-a.

Inače, ta partija prošle godine nije obezbijedila kvorum u budvanskoj Skupštini da se ta tačka usvoji, zbog problematičnog finansijskog učešća opštine u organizaciji.

- Ima prostora da se do kraja mjeseca usaglasimo, da se možda uključi država u finansiranje, jer Sea Dance Festival nije samo bitan za Budvu, već ima karakter promocije i države kao destinacije, tako da ima prostora da se svi malo aktivnije uključimo u ovaj proces.

Portal Analitika