Društvo

Drugi rođendan TC “Bazar”: Katarina Bogićević pjevala posjetiocima

Tržni centar Bazar u Podgorici proslavio je drugi rođendan bogatim programom, brojnim nagradama kao i koncertom mlade pjevačice Katarine Bogićević pred skoro stotinu posjetilaca, saopšteno je Portalu Analitika iz “Bazara”.
Drugi rođendan TC “Bazar”: Katarina Bogićević pjevala posjetiocima
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Koncertu je prethodio nastup talentovanog Jovana Aleksića, dok su on i Bogićevićeva pokazali da su odlični u komunikaciji sa publikom pjevavši i domaće i strane hitove, a nakon toga su razgovarli sa fanovima i dijelili autograme.

Rođendanski program je počeo “Rođendanskom kreativnom radionicom”, zatim se nastavio sa manifestacijom “Rođendan bajkodan”, u okviru kojeg su mališani uživali u čitanju najpoznatijih bajki. Crtanje po licu i druženje sa maskotama obradovaloje najmlađe posjetioce, a za njih je organizovano i izvođenje predstave “Slavuj i kineski car” u Igraonici Zujalica.

tortaa18

Na velikom rođendanskom maskenbalu za najbolju masku proglašena je maska koju je nosila Jovana Repić. Drugo mjesto pripalo je Branislavu Božoviću, a treće je osvojila Dina Rastoder. Maskenbal je okupio 33 mališana, a u okviru istog je održana i modna revija agencije “ZU Models”, koji su predstavili nove kolekcije “Atelje Manufaktura” i “Naj poklon”-a.

U toku prethodne nedjelje organizovana je Instagram akcija, a tri fotografije sa najvećim brojem like-ova su osvojile nagrade. Pobjednice ove akcije su @jovanica_b, @tijana_turkoovic i @ninica_06. Pored sjajnog programa, za sve one koji su posjetili Bazar u toku vikenda, organizovani su i rođendanski popusti do 70 odsto.

Portal Analitika