Zabava

Sve tajne sjajnog izgleda Dženifer Aniston

Izgleda bolje od daleko mlađih kolegnica i više od dvije decenije se žene širom svijeta pitaju šta radi i koristi Dženifer Aniston. Glumica je sve otkrila časopisu "InStyle".
Sve tajne sjajnog izgleda Dženifer Aniston
Portal AnalitikaIzvor

Poznata je po izjavi da „ako želiš da imaš vitku liniju jednostavno moraš da prestaneš da jedeš 'đubre'“, i jedna je od rijetkih slavnih dama čije se ime već decenijama nalazi na listama slavnih osoba, a njena kosa je godinama bila san brojnih žena. 

Dženifer Aniston, čuvena Rejčel Grin iz legendarne serije Prijatelji, otkrila je sve u intervjuu koji je dala časopisu InStyle.

Glumica čija je kosa tokom devedesetih bila popularnija od nje same, još se oslanja na vješte ruke frizera Krisa Milijana, a kada on nije u blizini – koristi proizvode Living Proof.

Vježba četiri ili pet dana nedjeljno. Svaki drugi dan radi vježbe snage, a ostalim danima trči ili vježba jogu. „Obožavam da mijenjam vježbe kako mi ne bi dosadile“, kaže Amerikanka.

Ne jede gluten i drži se ishrane siromašne ugljenim hidratima.

Svako jutro popije proteinski napitak u kojem se nalaze bademovo mlijeko, trešnje, pola banane, borovnice, bademi i nekoliko kapi stevije.

Lice čisti sapunom Neutrogena Original Facial Cleansing Bar, a zatim nanosi hidratantnu kremu Dr. Hauschka Moisturising Day Cream. Navodno koristi i „čudotvorni“Mila Moursi Rejuvenating Serum, koji joj pomaže u borbi protiv bora.

Slavna ljepotica preferira minimalističku šminku i trudi se da koristi kvalitetne proizvode. Najviše voli brend „šanel“ i nije tajna da koristi ruž za usne Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour u boji Craquante i rumenilo Le Blush Creme nijansu Chamade.

(rts.rs)

Portal Analitika