Fudbal

Mladost angažovala Adamovića

Prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde i Partizana, seniorski fudbal je zaigrao kao 17-godišnjkak 2004. godine u BSK-u iz Borče, bio je omladinski reprezentativac Srbije i Crne Gore, a onda je 2006. godine predstavljen u Crvenoj zvezdi koja mu je dala dres sa brojem 26 aludirajući na to da crveno bijeli imaju novogNemanju Vidića.
Mladost angažovala Adamovića
Portal AnalitikaIzvor

A, sada 2015. godine stiže u Mladost da osnaži odbranu - Goran Adamović je sa romantičarima dogovorio saradnju na pola godine, prenosi Topfudbal.

Naravno, popularni Adam nikada nije ispunio ogromna očekivanja, a kakav je defanzivac u pitanju to znaju navijači Budućnosti - 27-godišnji štoper je nosio plavi dres od 2009. do 2011. godine i za taj period je upisao 44 utakmice, a nijednom nije bio strijelac.

Vrijeme između Zvezde i Budućnosti je provodio na pozajmicama u Zemunu i Novom sadu, a poslije "plavih" igrao je za Spartak iz Subotice i slovački Ružomberok.

Adamović jeste provjeren i dobar štoper za crnogorsko prvenstvo, a Mladosti je poslije odlaska Igora Radusinovića u Indoneziju trebalo baš to - iskustvo!

Romantičari će pored mladih igrača u januarskom prelaznom roku još tragati za desnim bekom pošto se Radule Živković nalazi na izlaznim vratima.

(Topfudbal.me)

Portal Analitika