Zabava

Otkriven razlog raskida Irine i Ronalda

Prije par dana osvanula je vijest da je vezi slavnog fudbalera Kristijana Ronalda i ruske manekenke Irine Šajk došao kraj, a sada je prvi put otkriven i potencijalni uzrok pucanja njihove veze.
Otkriven razlog raskida Irine i Ronalda
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako piše Dejli Mejl, do raskida je došlo jer Irina nije željela da prisustvuje rođendanskoj žurci njegove majke Marije Dolores dos Santoš Aveiro, pa je među njima izbila žestoka svađa.

- Kristijano je sa Irinom otišao u Dubai, a planirao je da svrati u Madeiru kako bi posjetio svoju majku koja je slavila 60. rođendan. Irini se, međutim, nije išlo. Sasula je uvrede na račun Dolores, ali je on stao na stranu svoje majke. To je, ujedno, bila kap koja je prelila čašu, jer se u posljednjih par mjeseci ionako nijesu baš najbolje slagali - navodi jedan izvor blizak fudbaleru.

Njih dvoje, navodno, toliko su se posvađali da je Ronaldo proveo novogodišnje veče samo sa svojim sinom.

- Irini je veoma smetalo što Ronaldo uvijek na prvo mjesto stavlja svoju majku. Tokom jedne od skorijih posjeta Madridu čak je odsjela u hotelu zbog Dolores. Glavni problem je što Dolores smatra da Irina nije odgovarajuća žena za njenog sina - dodao je. - Oduvijek je željela da Kristijanova buduća partnerka bude žena koje će preuzeti njenu ulogu, i o njemu brinuti podjednako dobro kao ona.

Portal Analitika