Zabava

Kada ti omiljeni bend upadne na vjenčanje (VIDEO)

Za svoj novi singl “Sugar” sastav Maroon 5 odlučio je da snimi neobičan spot, pa su tako nenajavljeno došli na nekoliko vjenčanja u Los Anđelesu.
Kada ti omiljeni bend upadne na vjenčanje (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

“Vozićemo se kroz Los Anđeles i upasti na svako vjenčanje na koje naiđemo”, kaže na početku spota pjevač benda Adam Levin, prenosi B92. 

Spot je sniman 16. decembra prošle godine, a kamera je bilježila reakcije gostiju brojnih vjenčanja dok pred njima, nenajavljeno kao grom iz vedra neba, svira Maroon 5.

Reditelj spota je Dejvid Dobkin, koji je očigledno opčinjen vjenčanjima i zabavnim situacijama na takvim događajima. On je 2005. režirao hit komediju “Lovci na deveruše” (Wedding Crashers), u kojoj su igrali Oven Vilson i Vins Von. 

“Bilo je to nevjerovatno iskustvo”, navodi Levin u saopštenju benda. “Nisam imao pojma da će nevjerovatne reakcije mladenaca i gostiju da izazovu toliko emocija kod mene. To što sam bio u prilici da učestvujem u nezaboravnom iskustvu za nekoliko parova za mene je najbolje od svega.”

Dobkin, koji je inače stari prijatelj momaka iz benda Maroon 5, kaže da je ideja o saradnji postojala duže vrijeme, ali da je tek sada realizovana i to na najbolji način. 

“Snimanje spota za pesmu ‘Sugar’ je jedno od najboljih iskustava u mom životu”, kazao je on.

Spot trenutno može da se pogleda na internetu, dok je televizijska premijera zakazana za 17. januar na Vh1 kanalu. 

Pogledajte kako to izgleda kada vam Maroon 5 upadne na vjenčanje:

 

Portal Analitika