Fudbal

FK "Obilić Herceg Novi" ugostio omladince Partizana

U Baru su se juče ponovo sreli stari prijatelji, Omladinska škola FK ,,Partizan'' i FK ,,Obilić Herceg Novi''. Pored razgovora predstavnika klubova, marketinga i medijskih centara, stručna pomoć velikana iz Beograda je i ovaj put bila od velike pomoći timu iz Herceg Novog.
FK "Obilić Herceg Novi" ugostio omladince Partizana
Portal AnalitikaIzvor

"Odigrane su dvije prijateljske utakmice u kojima je kamp FK ,,Partizana'' bio uspješniji- FK ,,Partizan'' - FK ,,Obilić Herceg Novi'' 6:4 (godište 2000.-2002)  i FK ,,Partizan'' - FK ,,Obilić Herceg Novi'' 2:1 (godište 2003.-2004). Ukupni pobjednik je, ipak, bio tim iz Boke Kotorske. Ta pobjeda je izražena u novom, veoma velikom iskustvu i znanju koje su treneri ,,Partizana'' simultano prenosili na selekcije oba tima. Treneri FK ,,Obilić'' su već imali prilike da prate rad trenera ,,Partizanove'' škole lani, kada je njihov klub bio domaćin ,,Partizanovom'' zimskom kampu", saopšteno je Portalu Analitika iz  FK "obilić Herceg Novi"

Saradnja dva kluba, kako se ističe, nastaviće se i u budućnosti, što je od velike važnosti po klub iz Herceg Novog.

"Nije potrebno napominjati da je ,,Partizanova'' fudbalska škola druga u Evropi i kolika je privilegija imati priliku učiti od najboljih. Vidjelo se to i na ovogodišnjem kampu u Baru", navedeno je u saopštenju. 

Portal Analitika