Region

Napada Albanaca na Vučićevu kolonu (VIDEO)

Objavljen je snimak na kojem se vidi kako grupa Albanaca šutira automobile u koloni u kojoj je tokom jučerašnje posjete Kosovu bio i srpski premijer Aleksandar Vučić.
Napada Albanaca na Vučićevu kolonu (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Vučić je istakao da je veoma zadovoljan posjetom Kosovu i da je svuda bio lijepo dočekan, a Albancima koji su pokušavali da provociraju poručio je da šalje poruku mira a ne sukoba.

"Neki su mi upućivali pogrdne riječi, šutirali automobil misleći valjda da je noga jača od kola, nadam se samo da ih noga nije zaboljela", kazao je Vučić dodavši da je "ponosan na ponašanje srpskog naroda i na njegovu civilizovanost".

Predsjednik Vlade Srbije poručio je onima koji su pokušali da ga isprovociraju da će im nabaviti knjige kako bi se naučili lijepom ponašanju.

Dok je davao izjave u porti manastira Gračanica, novinari albanskih medija uputili su Vučiću provokativna pitanja poput onih kada će se Srbija izviniti za dešavanja na Kosovu i kada će priznati nezavisnost Kosova.

Na pitanje o priznavanju nezavisnosti Kosova, Vučić je odgovorio pitanjem albanskom novinaru "da li je to njegov veliki san", nakon čega je dodao da ne želi da odgovara na "neozbiljna" pitanja.

Izvor: blic.rs

 

Portal Analitika