Društvo

"Vozi i osvoji": Ključevi "reno klija" Miljku Bojaniću

Kompanija Jugopetrol dodijelila je desetu mjesečnu nagradu u okviru nagradne igre „Vozi i osvoji“. Automobil "reno klio" pripao je dobitniku Miljku Bojaniću iz Igala, dok je „Vozi i osvoji super premiju“ u vidu stana na Sv. Stasiju (Kotor) dobio Edmir Purišić iz Plava.
"Vozi i osvoji": Ključevi "reno klija" Miljku Bojaniću
Portal AnalitikaIzvor

Dobitnika desetog automobila izvukao je Nikola Gojković, dobitnik prethodnog automobila, nakon što je komisija konstatovala da se u kutiji nalazi 60,458 kvalifikacionih poena sakupljenih sa 20,200  kartica za koje su pristupni formulari popunjeni shodno pravilima nagradne igre i sa kojima su sakupljani poeni.

Dobitnika stana je izvukao Joanis Gerulanos, doskorašnji Izvršni direktor Jugopetrol AD, nakon što je komisija konstatovala da postoji 893,668  kvalifikacionih poena sakupljenih sa ukupno 58,947 kartica.

Tokom trajanja nagradne igre dodijeljeno je 306 dnevnih nagrada.

Dodjela ključeva biće posebno upriličena, a kompanija najavljuje da će i ove godine nastaviti da nagrađuje svoje vjerne potrošače.

Članovi žirija u oba izvlačenja bili su predstavnica Uprave za igre na sreću Ilda Mekić, predstavnik sektora maloprodaje kompanije Jugopetrol Krsto Vulović i Nada Ivanović iz sektora interne kontrole kompanije Jugopetrol AD, koja je predsjedavala komisijom.

Jugopetrol je sa nagradnom igrom „Vozi i osvoji“ krenuo 1. marta, sa ciljem da osim što svakog dana obraduje po jednog lojalnog potrošača mogućnošću da na bilo kojoj Jugopetrolovoj benzinskoj stanici preuzme robu i usluge u vrijednosti od 30 eura, obraduje i svakog mjeseca po jednog vjernog klijenta sa veoma vrijednom nagradom– automobilom "Renault Clio", te da učešćem u nagradnoj igri „Vozi i osvoji super premiju“ na kraju godine osvoji stan. Potrošači su imali brojne razloge da učestvuju u nagradnoj igri, koristeći „EKO vozi i osvoji“ karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura.

Portal Analitika