Društvo

Prijem za 16 pripravnika koji će stažirati u SNP-u

Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić, danas je zajedno sa direktoricom Narodne kancelarije Danijelom Pavićević i potpredsjednikom Odbora Glavnog grada Draganom Ivanovićem, upriličio prijem za 16 pripravnika u okviru programa Stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem, koji će svoj pripravnički staž obavljati u Socijalističkoj narodnoj partiji Crne Gore.
Prijem za 16 pripravnika koji će stažirati u SNP-u
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Milić je u svom obraćanju kandidatima kazao da SNP Crne Gore želi da mijenja postojeću sliku Crne Gore i stvara bolju perspektivu za mlade ljude.

-Socijalistička narodna partija nije vršila odabir kandidata, već ste svi vi došli po izboru Zavoda za zapošljavanje i Uprave za kadrove. Željeli smo isključivo da vam pružimo priliku da pokažete ono najvrijednije, a to je vaše znanje. Crnoj Gori treba da bude ključni prioritet zapošljavanje mladih ljudi. SNP pružajući priliku vama, daje svoj doprinos tom cilju. Nadamo se da će vam ovih devet mjeseci koliko ćete provesti kod nas, biti od koristi kasnije, prilikom zapošljavanja. Ono što očekujemo jeste vaša inicijativa - kazao je predsjednik SNP-a.

U razgovoru sa pripravnicima, Milića je interesovalo i kakve su njihove želje, ambicije i očekivanja.

Visokoobrazovani mladi ljudi će devetomjesečno stažiranje obavljati u okviru stručnih službi opštinskih odbora uključujući i Klub poslanika SNP Crne Gore.

 

 

Portal Analitika