Politika

KNEŽEVIĆ: Tačijeva posjeta kontinuitet izdajničke politike Đukanovića

Dolazak Hašima Tačija u Crnu Goru, nakon odluke podgoričkog režima o priznanju tzv. države Kosovo, predstavlja najsramniju stranicu u istoriji ove zemlje. U inflaciji lažnih diploma, magistratura i doktorata, jedna diploma je neupitna, a to je Đukanovićev doktorat o veleizdaji, saopštio je lider Demokratske narodne partije i član predsjedništva DF-a Milan Knežević povodom dolaska potpredsjednika vlade Kosova Hašima Tačija u Crnu Goru.
KNEŽEVIĆ: Tačijeva posjeta kontinuitet izdajničke politike Đukanovića
Portal AnalitikaIzvor

Knežević je poručio da je u 25 godina vladavine premijer Đukanović “uspio da izda sve čega se dotakao”.

- Mala je Crna Gora koliki je Đukanović izdajnik. Doduše, teško bi se mogao očekivati i najmanji patriotski čin od čovjeka, koji je kao član Vrhovnog savjeta odbrane SRJ za vrijeme NATO bombardovanja boravio u Briselu, odajući vojne i državne tajne zemlje u kojoj je rođen. Zato Tačijeva posjeta predstavlja kontinuitet izdajničke politike Đukanovića i njegovih satelita iz Vlade, koji se na svaki način pokušavaju održati na političkoj sceni ne bi li dopljačkali još ovo malo što je ostalo od Crne Gore. Iskreno se nadam da će Đukanoviću za vrijeme razgovora s Tačijem kroz glavu prolaziti slike izmasakriranih Crnogoraca, Srba, Albanaca, Roma, Egipćana, zabetonirana pravoslavna groblja, spaljene kuće, ali i Žuta kuća, u kojoj su Crnogorcima i Srbima vađeni organi, nakon čega su brutalno ubijani – navodi se u saopštenju koje je Knežević dostavio Portalu Analitika.

On navodi da namjerno kaže da će mu “kroz glavu prolaziti”, jer Đukanović o tome neće smjeti Tačija ništa ni pitati. 

- A ne bi me začudilo da Tači, u znak svega što je uradio na izdaji sopstvene države, Đukanoviću pokloni mapu Velike Albanije, u kojoj se nalazi i Podgorica s okolinom. Naravno, s te mape bi, u znak zahvalnosti za premijerovo vjerno služenje, bili izdvojeni UDG, Prva banka i ostale povezane firme i nepokretnosti koje je Đukanović prikupio ovih godina. Zbog toga pozivam sve građane Podgorice i Crne Gore da se u petak okupimo ispred vile Gorica, da izrazimo protest protiv još jednog poniženja, koje nam Đukanović priređuje. Naša je dužnost da u mraku njegove diktature budemo luča otpora i glas razuma, koji ne pristaje da bude ugašen i ućutkan – poručio je Knežević.

 

Portal Analitika