Društvo

FDES: Raspisan konkurs za Školu retorike

Fakultet za državne i evropske studije (FDES) raspisao je konkurs za upis desete generacije Škole retorike, čiji je cilj da polaznicima pruži teorijska znanja, kao i da im omogući ovladavanje vještinama dobrog govora, debatovanja i pregovaranja.
FDES: Raspisan konkurs za Školu retorike
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno sa FDES-a, konkurs je otvoren do 12. februara, a broj polaznika je ograničen na 30.

“Program Škole obuhvata 60 časova, grupisanih u 20 sesija od po tri časa. Škola traje četiri mjeseca pri čemu se predavanja održavaju radnim danima, jednom do dva puta sedmično, u terminu od 18 do 21 sat, na FDES-u”, kaže se u saopštenju.

Iz FDES-a su precizirali da je prijavljivanje
online putem, navodeći da je popunjen prijavni formular, koji se može preuzeti sa adrese www.fdes.me/retorika/prijavni_formular.docx), potrebno poslati na adresu retorika@fdes.me.

“Detaljnije informacije o Školi retorike, informacije o dosadašnjim polaznicima, kao i njihovi utisci o Školi mogu se pronaći na adresi www.retorika.me”, navodi se u saopštenju FDES-a.

Oni su najavili da će Škola retorike početi sa radom sredinom februara.

“Program Škole retorike pohađalo je više od tristo polaznika, kroz devet generacija”, podsjetili su iz FDES-a.

Oni su naveli da se, po završetku Škole retorike, polaznicima otvaraju nove mogućnosti za dalje napredovanje u govorničkoj vještini, ali i lijepo druženje sa ljudima sličnih interesovanja.

Portal Analitika