Fudbal

Toti: Najponosniji sam Rimljanin

Kapiten Rome Frančesko Toti spasao je 'Vučicu' poraza od Lacija, a sa dva pogotka izjednačio se sa najboljim strijelcem u istoriji duela 'Dela Kapitale'.
Toti: Najponosniji sam Rimljanin
Portal AnalitikaIzvor

"Ponosan sam na ostvareni rekord, jer je to najbolja stvar koju jedan Rimljanin može da doživi. Međutim, nijesmo odigrali kako treba i kako umijemo u prvom dijelu igre, a bilo je teško da u potpunosti promijenimo rezultat. Ipak, dokazali smo da možemo da se borimo za Skudeto, a najbitnije je da nijesmo poraženi", rekao je Toti.

Lacijali su imali dva gola prednosti poslije pola časa igre, ali je onda 'Princ Rima' sa dva sjajna pogotka donio bod svom timu, izjednačivši se sa Dinom da Koštom sa po 11 golova u derbijima. 

Toti, koji je odigrao svoj 40. derbi Rima, proslavio je izjednačujući pogodak trkom pod južnu tribinu Olimpika, kako bi uradio 'selfi' sa najvatrenijim pristalicama. 

"Iskreno, razmišljao sam o tome tokom cijele neđelje. Selfi je sada u trendu, a ovo je bila jedinstvena prilika – mislim da niko neće ponoviti takvu proslavu gola. U pitanju je bio moj telefon, a zamolio sam, trenera golmana našeg tima, Gvida Nanija da mi ga donese ako postignem gol", zaključio je Toti. 

Portal Analitika