Fudbal

Bartomeu: Lažu da sam obećao Mesiju smjenu trenera!

Predsjednik Barselone, Žozep Bartomeu, negirao je da je obećao Lionelu Mesiju da će poslije duela 18. kola Primere sa Atletiko Madridom smijeniti trenera Luisa Enrikea.
Bartomeu: Lažu da sam obećao Mesiju smjenu trenera!
Portal AnalitikaIzvor

Prema navodima medija, prvi čovjek Katalonaca je ovo obećao Argentincu u petak, poslije sastanka koji su imali u četiri oka.

Pored toga Mesi je navodno izrazio želju da na klupi Barselone vidi Franka Rajkarda, pod čijom komandom je 2004. debitovao za seniorski tim Katalonaca.

"Sletio sam u Njujork i vidio ovu informaciju. To je potpuna laž. Niko me nije zamolio da nekoga otpuštim. Poslije meča sa Elčeom kao i obično otišao sam u svlačionicu i razgovarao sa Mesijem, Nejmarom, Adrianom, Luisom Enrikeom", rekao je predsjednik Barselone.

"Mesi je zadovoljan u Barseloni. On je najbolji igrač na svijetu. Mnogo godina je u našem klubu i vrlo je motivisan da ima sjajnu sezonu sa svojim saigračima. Prije nekoliko nedelja bilo je glasina o njegovom odlasku u PSŽ, a sada u Englesku. Leo radi svoj posao, on je naš lider i srećni smo sa njim", dodao je predsjednik Katalonaca.

Sukob između Mesija i trenera Enrikea izbio je prošlog vikenda, kada je trener Barse u duelu sa Real Sosijedadom najboljeg igrača ostavio na klupi. Argentinac sledeći dan nije bio na treningu, uz obrazloženje da ima stomačnih problema.

Portal Analitika