Fudbal

Čelsi daje pola milijarde eura za Mesija!

Ako je suditi po pisanju britanskih medija, Lionel Mesi stiže u Čelsi koji će za njegovo dovođenje iz Barselone izdvojiti oko pola milijarde eura.
Čelsi daje pola milijarde eura za Mesija!
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanju tabloida "Dejli star", koji se nadovezao na inicijalnu informaciju "Sana" da londonski klub kreće u kupovinu argentinske zvijezde, Čelsi će izdvojiti pravo bogatstvo za "transfer vijeka".

Naime, Barselona mora da pušti Mesija ukoliko joj neko ponudi 250 miliona eura, a baš toliko spremni su da izdvoje Murinjovi "plavci" kako bi uopšte došli u priliku da sa Leom pričaju o ugovoru.

Taj ugovor, navodi "Dejli star", biće šestogodišnji, i za to vrijeme Čelsi će Mesiju maltene morati da plati isto koliko i Barsi za njegovo puštanje, što dovodi do oko 500 miliona eura ukupnog troška. Ili ulaganja, kako ko voli to da posmatra.

Mesi je, prema pisanju španskih medija, vrlo nezadovoljan načinom na koji se prema njemu ophodi trener Luis Enrike, što je samo jedna od problematičnih stvari u Barsi, koja je otpuštila sportskog direktora Andonija Zubizaretu, poslije čega je otkaz dao njegov pomoćnik, dugogodišnji kapiten kluba Karles Pujol.

Mesi u Premijer ligi, i to kod Žozea Murinja. Zvuči zanimljivo?

(Blicsport)

Portal Analitika