Politika

MILOŠEVIĆ: Otklonićemo nedostatke u sporazumu sa Forcom

Politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević kazao je za Portal Analitika da je siguran da će eventualni nedostaci političkog dogovora između njegove stranke i koalicionih partnera iz Force biti otklonjeni.
MILOŠEVIĆ: Otklonićemo nedostatke u sporazumu sa Forcom
Portal AnalitikaIzvor

Povodom izjave potpredsjednika Force Gencija Nimanbegua da dosadašnja realizacija koalicionog sporazuma te partije sa DPS - om nije na zadovoljavajućem nivou, Milošević ističe da će sve biti razjašnjeno u neposrednoj komunikaciji.

- Sa našim koalicionim partnerima ne želimo da razgovaramo putem medija. Kao odgovorni partneri siguran sam da ćemo u neposrednoj komunikaciji otkloniti sve eventualne nedostatke našeg političkog dogovra – rekao je Milošević za Portal Analitika.

Potpredsjednik Force i poslanik u crnogorskom parlamentu Genci Nimanbegu kazao je juče da dosadašnja realizacija koalicionog sporazuma te partije sa DPS -om nije na zadovoljavajućem nivou, te da je potrebno otvoriti to pitanje i preispitati sporazum.

- Nijesam zadovoljan realizacijom sporazuma sa DPS-om, iako je jasno da je niz lokalnih izbora tokom 2014. godine uticao na to. Ipak, dvije godine je prošlo i zaista mi je nejasno da se DPS i SDP javno konfrontiraju oko sporazuma iako su bili na zajedničkoj izbornoj listi, dok oni koji stvaraju većinu, kako 2012. godine tako i danas, kao da ne osjećaju potrebu za otvorenom analizom ostvarenja našeg koalicionog sporazuma - kazao je Nimanbegu.

Portal Analitika