Rukomet

ADŽIĆ: Nagrada za sve ove godine kvalitetnog rada

Titulu najbolji trener svijeta u 2014. godini u ženskom rukometu ponio je crnogorski selektor i trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić. On je za Portal Analitika kazao da je ovo priznanje za uspješan višegodišnji rad i rezultate svih u ženskom crnogorskom rukometu.
ADŽIĆ: Nagrada za sve ove godine kvalitetnog rada
Portal AnalitikaIzvor

''Ovo je prava nagrada ženski crnogorski rukomet, za sve ove godine kvalitetnog rada. Sigurno da je u ovoj 2014. godini đe nijesmo osvojili medalju presudio kontinuitet prisustva u samom evropskom vrhu, kako klupski tako i reprezentativno. Zahvalan sam svim đevojkama, stručnom štabu i rukovodstvu i kluba i Saveza. To je naša zajednička nagrada za sve uloženo. Ovo će biti podstrek i za mene i za sve da u 2015. godini potvrdimo prisustvo našeg ženskog rukometa u samom vrhu Evrope.Tu nam je šansa već u maju, kada je u pitanju klupski rukomet, a onda i u junu kada imamo duel sa Islandom za plasman na Svjetsko prvenstvo'', kazao je Dragan Adžić za Analitiku.

''Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti za Island, da ćemo svi biti na okupu. Dobro ih poznajemo, znamo sve njihove kvalitete i vjerujem da ćemo proći na SP. Vjerujem da ćemo tokom godine i na SP uspjeti da iznjedrimo još dvije, tri igračice koji će nam pomoći da u kvalifikacijama za Olimpijske igre dođemo do još jednog velikog takmičenja'', poručio je Adžić.

Portal Analitika