Košarka

JOVOVIĆ: Incident bio neočekivan i nepotreban

Budućnost VOLI je izgubila u prvom meču grupe „H“ Eurokupa, Banvit je bio bolji u „Morači“, 74:68. U završnici meča na teren je utrčao navijač, nasrnuo na goste, ali i dobio batine od igrača turske ekipe.
JOVOVIĆ: Incident bio neočekivan i nepotreban
Portal AnalitikaIzvor

Igor Jovović, trener Budućnost VOLI-ja: Incident je bio neočekivan, i nepotreban. Ovaj meč može da nas košta i više od samog poraza. Znamo kako smo prošli nakon petardi u meču sa PAOK-om. Zaslužena pobjeda Banvita, a mi u ovom odabranom društvu ne možemo sebi da dozvolimo luksuz i igramo loše u odbrani, bez motiva i da ne pravimo faulove. Dozvolili smo igračima Banvita da se razigraju u prvom poluvremenu, iskoriste indivindualni kvalitet koji imaju i na koji su nam dali 50 poena u prvom poluvremenu. Kasnije je to bilo teško nadoknaditi. U drugom poluvremenu smo se malo trgli, ali je bilo teško ispraviti ono što je bilo loše u prvom poluvremenu”

Darko Planinić: „Loše smo odigrali prvo poluvrijeme, loše smo počeli meč. Promašili smo mnogo penala i zicera i kasnije nismo mogli da se vratimo”

Zoran Lukić, trener Banvita: Mislim da je dobro što se utakmica uopšte završila. Ne znam čime smo isprovocirali navijača da onako reaguje. Hvala igračima Budućnosti, prije svega Pauniću i Subotiću što su zaštitili moje košarkaše. Što se tiče same košarke, mislim da je moj tim kontrolisao igru od početka, pa može se reći i do kraja utakmice. Očekivali smo veći otpor, naročito sam iznenađen što smo postigli 49 poena u prvom poluvremenu, jer Budućnost slovi za veoma dobru odbrambenu ekipu.

Portal Analitika