Crna hronika

Uhapšen jer je napao policajca u centru Podgorice

Službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Centra bezbjednosti Podgorica su danas, 07. januara 2015. godine, lišili slobode S.S. (22), rođenog u Banja Luci a nastanjenog u Beogradu, zbog sumnje da je počinio krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.
Uhapšen jer je napao policajca u centru Podgorice
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici Interventne jedinice su danas, postupajući po saznanju da je nepoznato lice, u Bokeškoj ulici u Podgorici, ispred jednog od ugostiteljskih objekata, ispalilo dva hica uvis, u kratkom roku, oko 01,50 časova, došli na lice mjesta.

Na licu mjesta je zatečen i S.S, koji je krenuo da se udaljava i koji je, kako se sumnja, prilikom prilaska Intervente jedinice fizički napao jednog policijskog službenika na način što ga je udario rukom u predjelu grudi. Policijski službenik je potom od S.S. oduzeo pištolj “Glock“, cal. 9 mm.

S.S. je nakon toga lišen slobode.

O događaju je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koji je kvalifikovao krivična djela.

Osumnjičeni S.S. je danas, uz krivičnu prijavu, priveden ZODT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela. Predmetni pištolj je takođe, uz dokumentaciju, predat nadležnom tužiocu.

 

Portal Analitika