Zabava

Nekad je bila seks simbol "Čuvara plaže", a danas… (VIDEO)

Ako ste gledali "Čuvare plaže", onda ste sigurno bili među onima koji su imali dilemu: koja je ljepša - Pamela ili Jasmin? Ako je vaš favorit bila zgodna i prelijepa Jasmin Blit, priča o njoj i nove fotke će vam teško pasti.
Nekad je bila seks simbol "Čuvara plaže", a danas… (VIDEO)
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Jasmin Blit (46) nije fotografisana u javnosti najmanje 10 godina. Ovih dana se pojavila na Venis biču u Kaliforniji, gdje je u crvenom kupaćem harala sredinom devedesetih. Ovaj put je niko nije prepoznao. Gojazna i zapuštena glumica novi imidž sigurno duguje burnom životu koji je gajila godinama.

Pošto je 2001. uhapšena vožnje pod jakim dejstvom kokaina, niko je nije vidio bar deset godina. U seriji "Čuvari plaže" je dobila otkaz upravo zbog konzumiranja droge. Producenti su objasnili da je bilo suviše teško nositi se sa njenim porokom.

Tada je otišla na rehabilitaciju u centar "Promises" gdje je upoznala supruga Pola Serita. Njih dvoje su 2001. uhapšeni kada su zaustavljeni u iznajmljenom „krajsleru“ na auto-putu. Priznala je policajcima da je pod dejstvom kokaina i da ostatak krije u svojoj "Luj Viton" tašni.

U vrećastim pantalonama, sa mnogo kilograma viška, ovih dana je došla je da podrži svog supruga koji je učestvovovao u humanitarnom događaju "Penguin Plunge" (utrčavanje ili uskakanje u ledenu vodu okeana).

Izvor i foto: 24sata.rs

 

Portal Analitika