Fudbal

Tenzije između Mesija i Enrikea dostigle vrhunac!

Tenzije između zvijezde Barselone Lionela Mesija i trenera Katalonaca Luisa Enrikea dostigle su vrhunac, prenosi “Marka”. “Enrike i Mesi su se potpuno razišli”, tvrdi taj list.
Tenzije između Mesija i Enrikea dostigle vrhunac!
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanju “Marke”, tenzije između Enrikea i Mesija postoje već neko vrijeme, a sve je kulminiralo u poneđeljak, kada se Argentinac nije pojavio na treningu. Međutim, to nije bio običan trening, već veoma poseban, pošto su mu prisustvovala đeca, a Mesijevo odsustvo opravdano je stomačnim tegobama. 

“Marka” tvrdi da je Mesi bio dobro, kao i da je na taj način želio da iskaže nezadovoljstvo što nije bio među starterima na utakmici sa Sosijedadom, u kojoj je Barselona poražena sa 1:0. Argentinac je ušao u igru na startu drugog poluvremena, ali nije uspio da promijeni ništa. 

List podsjeća da je u vrijeme kada je Ronaldinjo branio boje katalonskog kluba, njegovo odsustvo sa treninga poslije kasnih izlazaka pravdani su upravo stomačnim tegobama. 

Zanimljivo je da to nije prvi put da Mesi na taj način pokušava da iskaže svoje nezadovoljstvo. Prethodni put to se desilo kada je trener Barselone bio Pep Gvardiola i kada je želio da ga odmori poslije utakmica sa reprezentacijom. Katalonci su i tada igrali sa Sosijedadom, a Mesi se nije pojavio sljedećeg dana na treningu, ali to nije bilo javno objavljeno, pošto je bilo iza zatvorenih vrata. Od tada, Mesi nijednom nije ostao na klupi, sem kad je bio povrijeđen.

Portal Analitika